Vila Adriatic lux

 

Opis i lokacija: Smeštajni objekat Adriatic Lux nalazi se pored centralne autobuske stanice, udaljen oko 1 km od Starog grada.  Objekat  se preporučuje kako za mlade tako i za porodice. Sve sobe su nameštene prema dizajnerskom projektu i opremljene modernim nameštajem. U sastavu objekta nalaze se recepcija, lift.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko 700 m od mora. 

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u studijima (struktura: francuski krevet i fotelja na razvlačenje ), predviđenim  za smeštaj 2 do 3 odrasle osobe, opremljeni  su TWC-om, fenom, TV-om, Wi-Fi (besplatno),  sefom,  mini čajnom kuhinjom sa mini frižiderom i mikrotalasnom(bez mogućnosti kuvanja), terasom ili balkonom. Apartmani (struktura: francuski krevet i dva odvojena kreveta ), predviđeni  za smeštaj 3 do 4 odrasle osobe, koji se sastoje iz dnevne sobe sa mini čajnom kuhinjom sa mini frižiderom i mikrotalasnom(bez mogućnosti kuvanja),  i spavaće sobe, opremljene  TWC-om, fenom, TV-om, Wi-Fi (besplatno),  sefom, terasom ili balkonom.

Wi-Fi: Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

Usluga: noćenje ili  mogućnost doplate za noćenja sa doručkom/doručak meni. Doručak se služi u restoranu Brera. 

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija i apartmana  (nisko prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, smeštajni objekat zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

 Pogledajte CENOVNIK