Hotel Akapulko

Opis i lokacija: Hotel Akapulco se nalazi u turističkom naselju u Sutomoru, na putu prema Maljeviku. U sklopu hotela je otvoreni bazen sa suncobranima I ležaljkama koji je na raspolaganju gostima hotela. U hotelu postoji I kid corner. Restoran nudi domaće I internacionalne specijalitete, kao I kvalitetnu ponudu pića.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljen oko 650 metara od glavne gradske plaže u Sutomoru, a u blizini hotela su i male plaže).

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u standardnim sobama(struktura: francuski krevet i odvojeni kreveti), predviđenim za smeštaj 2 do 4 odrasle osobe,  opremljene TWC-om, fenom, TV-om, sefom, mini barom, klimom i Wi-Fi (besplatno), balkonom ili terasom.

Wi -Fi: Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova

Usluga: noćenje sa doručkom/doručak-meni/, ili  mogućnost doplate za pun pansion/ doručak, ručak, večera –-meni/.

Smeštaj se vrši po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice i određuje na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, Smeštajni objekat zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK