Hotel ATLANTIS 3*

Hotel ATLANTIS 3*

Hotel Atlantis Paralia je kompletno renoviran hotel, nalazi se na idealnoj lokaciji u samom mestu Paralija na 20m od peščane plaže i 350m od crkve.
Sadržaj hotela: recepcija,Wi-Fi internet u sobama i zajedničkim prostorijama, restoran, bar, otvoreni bazen, plažni bar.
Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, na plaži su na raspolaganju uz naručeno piće.

Sve sobe su sa direktnim ili bočnim pogledom na more i sadrže klima uređaj, kupatilo, tv, telefon, mini frižider, balkon sa garniturom za sedenje, krevetac (na upit).
Čišćenje soba je svakodnevno, a zamena posteljine i peškira se vrši svaka dva dana.

Usluga u hotelu je na bazi najma, uz mogućnost doplate za polupansion (doručak – švedski sto, večera klasično posluženje – izbor tri jela).
Doručak: 08:00 – 10:00h
Večera: 17:45 – 20:15h

Peškiri – DA,
Klima uređaj – DA (uključen u cenu),
WiFi – DA,
Parking – DA.

*Grčki standard za singl krevet je 75x185cm, za francuski krevet 120x185cm, za pomoćni ležaj 65x175cm
*Internet u vilama nije namenjen profesionalnoj upotrebi, a jačina signala, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavise isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora. Postoji mogućnost da internet signal bude dostupan od 01.06.2024.

*Kao i u slučaju hotelskog, fotografije apartmantskog smeštaja predstavljaju jedan ili više tipova soba, a ne nužno sve tipove kojima objekat raspolaže
*Sve razdaljine su preuzete sa Google mapa i informacionog su karakter

.