Hotel La Mer

Opis i lokacija: Mini hotel La Mer nalazi se u Rafailovićima ,  na oko 4 km od Budve. Pripada hotelskom kompleksu Obala, gde se gosti prijavljuju u sobe i doručkuju u glavnom restoranu hotela Obala na  samoj obali mora. U sklopu hotela  besplatan Wi-Fi.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko 150m od plaže.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Standarne sobe(strukture: francuski krevet ili dva odvojena i fotelja na razvlačenje ), predviđene za smeštaj 2 do 3 odrasle osobe,  opremljene  su TWC-om, fenom, TV-om,  klimom(besplatno), mini frižiderom, terasom ili balkonom.

Wi-FiBesplatan u javnim prostorijama. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

Usluga: noćenja sa doručkom/ doručak švedski sto ili meni /ili mogućnost doplate za polupansion doručak švedski sto ili meni /i večera – meni izbor 3-5 jela / u restoranu hotela Obala. Švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti)

Smeštaj se vrši po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice i određuje na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK