Hotel Montenegro Canj New

Opis i lokacija: Kompleks Montenegro Čanj sastoji se od tri zgrade: Depadance Vesna 3 *, Montenegro Canj korpus B 4 * (otvoren 2019) i glavne zgrade Montenegro Canj 4 *. Sve sobe su napravljene u svetlim bojama.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko 100 m od mora i plaže.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u studijima  (struktura: dva odvojena kreveta i fotelja na razvlačenje), predviđenim za smeštaj 2 do 3 odrasle osobe i dete uzrasta do 12 godina, osim u korpusu B  predviđen za smeštaj 2 do 3 odrasle osobe, opremljene  su   TWC-om,  TV-om, klimom(besplatno), mini čajnom kuhinjom sa mini frižiderom, neki su sa terasom ili balkonom.

Usluga: polupansion / doručak i večera  švedski sto samoposluživanje/.Švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti).

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija (nisko prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta

Web site : http://hotelmontenegrocanj.me/me

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga  kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK