Rooms Nikolic

Opis i lokacija: Smeštajni objekat Nikolić smešten je u mirnom delu Budve, na udaljenosti oko 1km od Starog grada. U okviru apartmana nalazi se recepcija, lobby bar.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko 400 m od mora i gradske plaže .

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u standardnim sobama (struktura: francuski krevet ili dva odvojena kreveta ), predviđenim  za smeštaj do 2 odrasle osobe, opremljeni  su TWC-om, fenom,  mini barom, TV-om,  klima i  Wi-Fi (besplatno),neke sobe imaju  zajedničku  terasu koja se deli. Apartmani (struktura: kauč na razvlačenje i francuski krevet), predviđeni  za smeštaj 3 do 4 odrasle osobe,  sastoje se iz dnevne sobe sa čajnom mini kuhinjom za pripremu lakih obroka i mini frizidera, i spavaće sobe, opremljeni su TWC-om, fenom,  TV-om,  klimom, balkonom ili terasom.

Wi-Fi: Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

Usluga: noćenje.

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost soba i apartmana  (nisko prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, smeštajni objekat zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

APA

Pogledajte CENOVNIK