Vila Azzuro

Opis i lokacija: Smeštajni objekat Azzuro smešten je u mirnom delu Budve na oko 400 m od šetališta, na udaljenosti oko 700 od Starog grada . U okviru apartmana nalazi se recepcija i besplatan Wi-Fi.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko 400 m od mora i gradske plaže .

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u standardnim sobama (struktura: francuski krevet), predviđenim  za smeštaj do 2 odrasle osobe, opremljeni  su TWC-om, fenom,  TV-om,  klima (besplatno), mini frižiderom, balkonom ili terasom. Dvokrevetni studiji  (struktura: francuski krevet ili dva odvojena kreveta), predviđeni  za smeštaj do 3 odrasle osobe, opremljeni  su TWC-om, fenom,  TV-om,  klimom(besplatno), mini čajnom kuhinjom za pripremu lakih obroka i sa mini frižiderom, balkonom ili terasom. Apartmani (struktura: francuski krevet i dva odvojena kreveta ), predviđeni  za smeštaj 4 odrasle osobe,  sastoje se iz dnevne sobe sa mini čajnom kuhinjom za pripremu lakih obroka i mini frižiderom, i spavaće sobe, opremljene  TWC-om, fenom,  TV-om,  klimom(besplatno), balkonom ili terasom.

Wi-Fi: Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

Usluga: noćenje ili  mogućnost doplate za noćenje sa doručkom/doručak kontinentalni./. Doručak se služi u  njihovom restoranu samo za goste vile.

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost soba, studija i apartmana  (nisko prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, smeštajni objekat zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK