Vila COSMOS INN

Opis i lokacija: Trospratna kuća sa prizemljem, nalazi se u centru Olympic Beach-a. Od najbliže prodavnice udaljena je oko 100m, a od najbližeg kafe bara i restorana oko 150m. Kuća ne poseduje lift.

Udaljenost od mora i plaže: Od najbliže plaže i mora udaljena je oko 200m.

Ležaljke i suncobrani: Dostupni na plaži (uz doplatu na licu mesta).

Smeštaj: Kuća poseduje različite tipove smeštajnih jedinica (studija).

Studio za 2 do 3 osobe (S2 i S3) – nalaze se na drugom ili trećem spratu, strukture francuski ležaj manjih dimenzija i jedan osnovni ležaj.

Studio za 4 osobe (S4) – nalaze se na drugom ili trećem spratu, strukture dva francuska ležaja manjih dimenzija.

Studiji su opremljeni TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu objekta ima WIFI (slabog protoka), dostupan u period jun-septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 200m (uz doplatu na licu mesta).

Usluga: najam.

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija (drugi ili treći sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.