Vila Dana

Opis i lokacija: Smeštajni objekat Dana nalazi se na ulazu u Rafailoviće. Udaljeni su na oko 4,5 km od Starog grada Budve.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko 300 m od mora, i na oko 1km od plaže Kamenovo.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u studijima  (struktura: dva odvojena kreveta i fotelja na razvlačenje), predviđenim  za smeštaj 2 do 3 odrasle osobe opremljeni su TWC-om, fenom, TV-om, klima i Wi-Fi(besplatan), mini čajnom kuhinjom za pripremu lakih obroka sa mini frižiderom, terasom ili balkonom.

Wi-FiOrganizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

Usluga: najam.

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija (nisko prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, smeštajni objekat zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK