Vila Elena

Opis i lokacija: Smeštajni objekat Elena se nalazi u  letovalištu Petrovcu. Prostorije su prostrane i opremljene svime što je potrebno za ugodan boravak. Dobra opcija za opuštajući porodični odmor.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko na oko pet minuta peške od  gradske plaže.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u studijima (struktura: francuski krevet i odvojeni krevet), predviđenim za smeštaj 2 do 3 odrasle osobe opremljeni su TWC-om, fenom, mini čajnom kuhinjom za pripremu lakih obroka i friziderom, klima i Wi-Fi(besplatno),  neki studiji imaju ulaz kroz zajedničku terasu i  zajedničku terasu  ili balkonom, bez pregrade.

Wi -Fi: Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova

Usluga: noćenje.

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija (nisko prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, Smeštajni objekat zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK