Vila ELENI

Vila Eleni se nalazi u mirnom delu Platamona na oko 50m do plaže. Vilu Eleni preporučujemo zaljubljenicima u Platamon i ljudima koji žele miran odmor. U blizini vile se nalazi pešačka zona sa prodavnica suvenira, supermarketi, restorani, kafići… Sve sobe imaju terase sa garniturom za sedenje. Vila je opremljena WIFI internetom. Sve sobe su klimatizovane, a klima se dodatno plaća na licu mesta, 5 € dnevno. Vila nema mogućnost sopstvenog parkinga, ali se nedaleko od vile nalazi mesto gde gosti mogu da prakiraju vozila (besplatan).

Tip smeštaja:

Sve sobe imaju: klima uređaj, kupatilo, TFTTV, kuhinju sa aspiratorom, zavese, toaletni stočić, garderober, roletne, terasu sa garniturom za sedenje.

1/2 studio: dvokrevetni studio poseduje jedan francuski ležaj (140 cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.

1/3 studio: trokrevetni studiji su sa 1 ležajem standardne širine(90cm) i jednim francuskim ležajem (140 cm) ili 3 ležaja standardne širine

 

 

 

 

    

PAKET ARANŽMAN 
Obuhvata: najam studija-apartmana, autobuski prevoz(kod paket aranžmana), pratioca, predstavnika agencijeNe obuhvata:putno zdravstveno osiguranje, boravišne takse (plaćaju se na licu mesta-oko 0,5€ po apartmanu dnevno), fakultativne izlete i sl.
NAJAM APARTMANA
Obuhvata: najam studija-apartmana, predstavnika agencijeNe obuhvata: autobuski prevoz, putno zdravstveno osiguranje, boravišne takse (plaćaju se na licu mesta-oko 0,5€ po apartmanu dnevno),fakultativne izlete i sl.
CENE:suizraženeuevrima.
Plaćanje po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
REZERVACIJA & PLAĆANJE:
30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje ili odloženo na rate (informacije pod odloženo plaćanje)
ODLOŽENO PLAĆANJE:
do 20. DECEMBRA 2020.
POPUST za 1/1:
Ukoliko putnik sam koristi paket aranžman – 1/2 sobu, plaća dve pune cene i ostvaruje popust 25€ na cenu aranžmana.ukoliko koristi smeštaj u sezoni ostvaruje popust 7%
NAPOMENE:
Bez sopstvenog ležaja u studiju / apartmanu može boraviti dete do 9,99 godina.
Smeštaj: U apartmane prvog dana boravka najkasnije u 14:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Sve smeštajne jedinice su pospremljene i molimo putnike da tokom boravka održavaju čistoću i higijenu u smeštajnoj jedinici.