Vila FENIAS STUDIOS

Opis i lokacija: Jednospratna kuća sa prizemljem. Nalazi se u širem centru Polihrona, u neposrednoj blizini glavnog šetališta uz more, taverni i prodavnica.

Udaljenost od mora i plaže: Kuća je udaljena oko 70m od mora i gradske plaže.

Ležaljke i suncobrani: Dostupni na plaži (uz doplatu na licu mesta).

Smeštaj:

Studio za 2 osobe (S2) – nalaze se u prizemlju, strukture francuski ležaj manjih dimenzija.

Studiji su opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom. Svi studiji imaju prostor u funkciji ulazne terase. Neki od studija imaju ulaz sa zadnje strane i iz zajedničkog dvorišta. U sklopu objekta ima WIFI (slabog protoka), dostupan u periodu jun-septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 300m (uz doplatu na licu mesta).

Usluga: najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.