Vila GRIGORIOU

Opis i lokacija: Jednospratni kompleks sa prizemljem i niskim prizemljem koji se sastoji iz dva objekta i dvorištem. Nalazi se u širem centru Polihrona, sa donje strane glavnog magistralnog puta.

Udaljenost od mora i plaže:  Kuća je udaljena oko 350m od mora i najbliže plaže.

Ležaljke i suncobrani: ne.

Smeštaj: Kuća poseduje studija za 2 osobe (strukture dva osnovna ležaja), trokrevetne studije (strukture francuski ležaj manjih dimenzija i jedan osnovni ležaj) i apartmane za 2 do 5 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Svi studiji i apartmani koji se nalaze u niskom prizemlju i prizemlju imaju prostor u funkciji ulazne terase i ulazna vrata koja su u funkciji prozora. U sklopu kuće postoji wifi (slabog protoka), dostupan u period jun-septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 750m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Usluga: najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.