Vila Horizont

Opis i lokacija: Smeštajni objekat  Horizont nalazi se u elitnom odmaralištu Sveti Stefan.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko 150 m od plaže stepenicama ili putem.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u studijima (struktura: francuski krevet i odvojen krevet), predvidjene za smeštaj 2 do 3 odrasle osobe opremljeni; TWC, TV, sef, mini čajna kuhinja (odvojena vratima) sa mini frižiderom,  klima  i  Wi-Fi (besplatno).

Napomena : Studiji  S2 PV imaju svoju terasu.  Studiji S3 SV i S3 superior SV dele terasu sa susednom sobom. Svi gosti prolaze pored terase studija koji se nalaze na 1. spratu.

Wi-FiOrganizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

Usluga: noćenje.

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija (nisko prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, smeštajni objekat zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK