Vila Izvor

Opis i lokacija: Smeštajni objekat  Izvor nalazi se na odličnoj lokaciji u centru Sutomora, na samom šetalištu i u centru svih dešavanja.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljen na oko 20m od mora.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u standardnim sobama kategorisane sa 3* (struktura: francuski krevet i odvojeni kreveti), predvđenim za smeštaj 2 do 4 odrasle osobe opremljeni su TWC-om, mini frižiderom, klima i Wi-Fi (besplatno), sa balkonom ili terasom.

Wi -Fi: Besplatan u javnim prostorijama. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

Usluga: polupansion / doručak I večera men/. Obroci se služe u sopstvenom restoranu koji je kategorizovan sa 4*

Smeštaj se vrši po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice i određuje na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, Smeštajni objekat  zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost

Pogledajte CENOVNIK