Vila JULIA

Opis i lokacija: Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u širem centru Nidrija, u glavnoj ulici. U neposrednoj blizini nalaze se restorani, kafići i prodavnice.

Udaljenost od mora i plaže:  Kuća je udaljena 200 m od mora i gradske plaže.

Ležaljke i suncobrani:  Dostupni na plaži (uz doplatu na licu mesta).

Smeštaj: Kuća poseduje različite tipove smeštajnih jedinica (studija).

Studio za 2 osobe (S2 i S2 tip A) – nalaze se u prizemlju, prvom i drugom spratu, strukture francuski ležaj manjih dimenzija ili dva osnovna ležaja. Studio S2 tip A se nalazi u prizemlju i nema balkon ili terasu.

Studio za 3 osobe (S2+1 i S3) – nalaze se u prizemlju, prvom i drugom spratu. Studio sa pomoćnim ležajem je strukture francuski ležaj manjih ili dva osnovna ležaja i pomoćni ležaj (ležaj žičane konstrukcije), namenjen za smeštaj jednog deteta uzrasta do 11.99 god. Treći ležaj, u trokrevetnim studijima, je sofa na rasklapanje standardnih dimezija namenjena za smeštaj jedne odrasle osobe ili deteta uzrasta do 11.99 god.

Studio za 3 do 4 osobe (S3+1) – nalaze se na prvo i drugom spratu, strukture francuski ležaj manjih ili dva osnovna ležaja, sofa na rasklapanje standardnih dimezija namenjena za smeštaj jedne odrasle osobe ili deteta do 11.99 god. i pomoćni ležaj (ležaj žičane konstrukcije) za smeštaj jednog deteta uzrasta do 11.99 god.

Smeštajne jedinice opremljene su TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.  Studiji u prizemlju imaju ulazni balkon ili terasu. U sklopu objekta ima WIFI (slabog protoka), dostupan u period jun – septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 350m (uz doplatu na licu mesta).

Usluga: najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.

CENOVNIK