Vila MAGDA

Opis i lokacija: Dvospratna kuća. Nalazi se u centru Polihrona, u neposrednoj blizini crkve. Od šetališta uz more i taverni udaljena je oko 250m, a od najbliže prodavnice oko 150 m.

Udaljenost od mora i plaže: Udaljena je oko 300m od mora i gradske plaže.

Ležaljke i suncobrani: Dostupni na plaži (uz doplatu na licu mesta).

Smeštaj: Kuća poseduje različite tipove smeštajnih jedinica (studija).

Studio za 2 do 3 osobe (S2 i S2+1) – nalaze se na prvom spratustrukture francuski ležaj manjih dimenzija i pomoćni ležaj (ležaj žičane konstrukcije). Pomoćni ležaj je namenjen za smeštaj jedne odrasle osobe ili jednog deteta uzrasta do 11.99 god.

Smeštajne jedinice su manje kvadrature, opremljeni TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu objekta ima WIFI (slabog protoka), dostupan u period jun-septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 450m (uz doplatu na licu mesta).

Usluga: najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.