Vila Meduza

Opis i lokacija: Moderan smeštajni objekat Meduza nalazi se u Rafailovićima. Udaljen je oko 4,5 km od Starog grada Budve. U prizemlju se nalazi prijatan bar.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko 50 m od mora i plaže, i na oko 800 m od plaže Kamenovo.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: U sklopu objekta nalaze se različiti tipovi soba i apartmana. Standardne sobe (struktura: francuski krevet), predviđene  za smeštaj do 2 odrasle osobe opremljene su TWC-om,  TV-om,  klima i  Wi-Fi (besplatno), mini frižiderom, neke sobe su sa terasom ili balkonom , sefom (uz doplatu). Studiji  (struktura: francuski krevet), predviđeni  za smeštaj do 2 odrasle osobe opremljeni su TWC-om, TV-om, klima i Wi-Fi(besplatan), sefom (uz doplatu),  mini čajnom kuhinjom sa mini frižiderom, terasom ili balkonom. Apartmani sa zasebnim ulazom i sopstvenom malom baštom (struktura: kauč na razvlačenje i francuski krevet), predviđeni za smeštaj 3 do 4 odrasle, sastoje se iz dnevne sobe sa mini čajnom kuhinjom sa mini frižiderom i spavaće sobe opremljene TWC-om, TV-om,  klima i Wi-Fi (besplatan), sefom (uz doplatu),  balkonom ili terasom.

Wi-FiOrganizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

Usluga: najam ili  mogućnost doplate za noćenje sa doručkom/doručak kontinentalni/,

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija i apartmana  (nisko prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, smeštajni objekat zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK