Vila MIRAMARE

Hotel app Miramare se nalazi na 10m od plaže Paradiso i 900m od centra Neos Marmarasa. Kompleks se sastoji od više zgrada-bungalova u lepo uređenom dvorištu, kojim dominiraju palme, održavani travnjaci i cvetne aleje. Hotel app Miramare u svom sastavu ima izuzetno komforne studie za smeštaj dve ili tri osobe, i apartmane za smeštaj četiri do pet osoba. U toku letnje sezone, više puta dnevno, saobraća turistički vozić od Paradiso plaže do centra Neos Marmarasa.
Najbliži supermarket je udaljen 70m od kompleksa. Lekarske ordinacije i apoteke su u centru Neos Marmarasa.

Hotelski servis, promena posteljine i peškira na 5 (pet) dana.

SADRŽAJ HOTELA: Dvorište, recepcija,WI-FI (besplatan), ležaljke i suncobrani na plaži, restoran, parking prostor.
– 1/2 studio – dva standardna ležaja
– 1/3 studio – jedan francuski ležaj širine 160cm i jedan standardni ležaj
– 1/4 app – jedan francuski ležaj širine 160cm u sobi za spavanje, a u dnevnoj sobi jedan standardni ležaj i sofa na razvlačenje.

SADRŽAJ STUDIA: Kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor), kupatilo, fen, predviđeni broj ležaja, orman, noćni ormarić¡, toaletni sto sa ogledalom, TV, sef (besplatno korišćenje), klima uređaj, WI-FI, terasa sa garniturom za sedenje.
SADRŽAJ APP: jedna soba za spavanje sa jednim francuskim ležajem, orman, noćni ormarić, toaletni sto sa ogledalom a u dnevnom boravku jedan standardni ležaj i sofa na razvlačenje i kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor),sto za ručavanje, kupatilo, fen, predviđeni broj ležaja, orman, noćni ormarići, toaletni sto sa ogledalom, TV, sef (besplatno korišćenje), klima uređaj, WI-FI, terasa sa garniturom za sedenje.

 

 

 

CENOVNIK U PRIPREMI!