Vila NIKI

Opis i lokacija: Dvospratna kuća sa prizemljem, nalazi se u centu Pefkija, uz samo šetalište, u neporsdnoj blizini hotela Galini.

Udaljenost od mora i plaže:  Kuća je udaljena oko 30m od mora i najbliže plaže, od koje je deli ulica.

Ležaljke i suncobrani: Dostupni na plaži (uz doplatu na licu mesta).

Smeštaj: Kuća poseduje različite tipove smeštajnih jedinica (studija).

Studio za 2 do 3 osobe (S2 i S3) – nalaze se u prizemlju, strukture francuski ležaj manjih dimenzija i jedan osnovni. Studiji imaju pogled na dvorište.

Studio za 4 osobe (S4) – nalazi se u prizemlju, strukture francuski ležaj manjih dimenzija i dva osnovna ležaja. Studiji imaju pogled na dvorište.

Studiji su opremljeni TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu objekta ima WIFI (slabog protoka), dostupan u periodu jun-septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 200m (uz doplatu na licu mesta).

Usluga: najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.

CENOVNIK