Vila NIKOS

Opis i lokacija: Jednospratni kompleks sa visokim prizemljem koji se sastoji iz tri objekta. Nalazi se u centru Pefkohorija, na oko 60m iznad glavne ulice. Od šetališta uz more udaljen je oko 300m, a od najbliže prodavnice oko 150m.

Udaljenost od mora i plaže: Kuća je udaljena oko 300 m od mora i najbliže plaže.

Ležaljke i suncobrani: Dostupni na plaži (uz doplatu na licu mesta).

Smeštaj: Kuća poseduje različite tipove smeštajnih jedinica (studija i apartmane).

Studio za 2 do 3 osobe (S2 i S3) – nalaze se u visokom prizemlju i na prvom spratu, strukture dva ili tri osnovna ležaja, u zavisnosti od strukture smeštajne jedinice.

Apartman za 2 do 4 osobe (A4) – nalazi se na prvom spratu, strukture četiri osnovna ležaja. Sastoji od mini čajne kuhinje i dela za spavanje sa dva osnovna ležaja i spavaće sobe sa dva osnovna ležaja.

Smeštajne jedinice su opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom, terasom ili ulaznom terasom. U sklopu objekta ima WIFI (slabog protoka), dostupan u period jun-septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Javni parking u samom mestu nema.

Usluga: najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.

CENOVNIK