Vila Obala Plava

Opis i lokacija: Smeštajni objekat Obala Plava pripada hotelskom kompleksu Obala. Prijavljivanje se vrši na recepciji hotela Obala, na 100 metara od objekta, udaljen oko 4,5 km od Starog grada Budve.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko 150 m od mora i plaže, i na oko 500 m od plaže Kamenovo.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u standardnim sobama (struktura: francuski krevet i odvojeni krevet),predviđenim  za smeštaj do 3 odrasle osobe opremljene su TWC-om, TV-om,  klima i Wi-Fi (besplatan), mini frižiderom, terasom ili balkonom.

Wi-FiOrganizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

Usluga: noćenja sa doručkom /doručak švedski sto ili meni /ili imogućnost doplate za polupansion / doručak švedski sto ili meni večera – meni izbor 3-5 jela/

Smeštaj se vrši po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice i određuje na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, Smeštajni objekat zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK