Vila Obala Zelena

Opis i lokacija: Smeštajni objekat Obala Zelena pripada hotelskom kompleksu Obala. Prijavljivanje se vrši na recepciji hotela Obala, na 200 metara od objekta. Udaljen je  na oko 4,5 km od Starog grada Budve.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko 200 m od mora i plaže, i na oko desetak minuta hoda  do plaže Kamenovo.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u standardnim  sobama (struktura: francuski krevet i odvojeni krevet),predviđenim  za smeštaj do 3 odrasle osobe opremljeni su TWC-om, TV-om,  klima i Wi-Fi (besplatan), mini frižiderom, terasom ili balkonom.

Wi-FiOrganizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

Usluga: noćenja sa doručkom/ doručak švedski sto ili meni /ili imogućnost doplate za polupansion / doručak švedski sto ili meni i večera – meni izbor 3-5 jela /

Smeštaj se vrši po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice i određuje na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, smeštajni objekat zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK