Vila ODISSEAS

Opis i lokacija: Jednospratna kuća sa visokim i niskim prizemljem. Nalazi se u centru Haniotija, u neposrednoj blizini centralnog trga.

Udaljenost od mora i plaže:  Kuća je udaljena oko 300m od mora i najbliže plaže.

Ležaljke i suncobrani: Dostupni na plaži (uz doplatu na licu mesta).

Smeštaj:

Studio za 2 do 3 osobe (S2 i S3) – nalaze se u visokom i niskom prizemlju. Dvokrevetni studiji su strukture dva osnovna ležaja, a trokrevetni su strukture francuski ležaj manjih dimenzija i jedan osnovni. Neki od studija u visokom prizemlju imaju pogled na susednu zgradu.

Smeštajne jedinice su opremljeni TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji u niskom prizemlju imaju prostor u funkciji ulazne terase i ulazna vrata koja su u funkciji prozora. U sklopu objekta ima WIFI (uz doplatu na licu mesta), dostupan u period jun-septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 200m (uz doplatu na licu mesta).

Usluga: najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.

 

 

CENOVNIK