Vila Pekic

Opis i lokacija: Smeštajni objekat  Pekić  se nalaze u najlepšem delu Sutomora, okruženi lepo uredjenim dvorištem, sa pogledom na četinarsku šumu. Dvorište može da se koristi za odmor i zabavu, a poseduje i kutak za najmladje.  Od glavne gradske plaže, kao I centra grada, udaljeni su samo 400 metara. U neposrednoj blizini apartmana  nalaze se restorani, marketi, pijaca, ambulanta, pošta, tako da gosti imaju lak I jednostavan pristup svim potrebnim sadržajima.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko 400m od mora i gradske plaže.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u studijima  (struktura:  francuski ležaj ili  odvojenim krevetima), predviđeni su za smeštaj  2 do 4 odrasle osobe, opremljeni sa TWC-om, TV-om mini čajnom kuhinjom sa mini  friziderom, klimom i Wi-Fi(besplatno), terasom ili balkonom..

Wi -Fi: Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova

Usluga: noćenje

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija (nisko prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, Smeštajni objekat zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK