Vila PENNY

Opis i lokacija: Dvospratna kuća sa prizemljem, nalazi se u novom i mirnijem delu Haniotija, oko 600 m od centralnog trga. U sklopu kuće nalazi se prostrano dvorište, manje dečije igralište i bazen. Od najbliže prodavnice udaljena je oko 250m.

Udaljenost od mora i plaže:  Kuća je udaljena oko 450m od mora i plaže.

Ležaljke i suncobrani:  Dostupni na plaži (uz doplatu na licu mesta) i na bazenu (besplatne za goste). Kapacitet ležaljki i suncobrana na bazenu je ograničen.

Smeštaj: Kuća poseduje različite tipove smeštajnih jedinica.

Studio za 2 do 3 osobe (S2 i S2+1) – nalaze se u prizemlju i na prvom spratu. Dvokrevetne smeštajne jedinice, površine oko 15 m² sa dva osnovna ležaja, uz mogućnost pomoćnog kreveta (žičani krevet ili kreveti na sprat). Pomoćni krevet je namenjena za smeštaj jedne odrasle osobe ili jednog deteta uzrasta do 11.99 god. Studiji u prizemlju su skromnijeg su izgleda i kvaliteta, imaju ulazne terase i vrata u funkciji prozora.

Studio za 2 do 4 osobe (S2+2) – nalazi se u prizemlju. Dvokrevetna smeštajna jedinica sa dva osnovna ležaja, i krevetima na sprat, namenjenim za smeštaj dvoje dece uzrasta do 11.99 god. Studiji u prizemlju su skromnijeg su izgleda i kvaliteta, imaju ulazne terase i vrata u funkciji prozora.

Sve smeštajne jedinice opremljene su TWC-om sa tuš kadom ili kadom, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu objekta ima WIFI (slabog protoka), samo u unutrašnjem dvorištu, dostupan u period jun-septembar.

Parking: Kuća ima sopstveni parking, ograničenog kapaciteta, besplatan za goste.

Usluganajam ili noćenje sa doručkom / doručak – kontinentalni/.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.