Vila Sara Lux

Opis i lokacija: Smeštajni objekat   Sara Lux nalazi se u mirnoj ulici na Svetom Stefanu, okružena drvećem citrusa i cvećem. Zgrada se nalazi blago na brdu, mnoge sobe imaju pogled na more i ostrvo-hotel Sveti Stefan. U prizemlju se nalazi mala recepcija.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko 150 m od plaže.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u studijima (struktura: dva odvojena kreveta), predvidjene  za smestaj do 2 odrasle osobe opremljeni su TWC-om, fenom,  TV-om, sefom, mini čajnom kuhinjom sa mini frižiderom, klimom i Wi-Fi (besplatno), balkonom ili terasom koja je odvojena pregradom. Apartmani (struktura: dva odvojena kreveta i francuski krevet), predvidjene  za smeštaj 4 odrasle osobe opremljeni su TWC-om,  TV-om, sefom, mini čajnom kuhinjom sa mini frižiderom, klimom i Wi-Fi(besplatno), balkonom ili terasom.

Wi-FiOrganizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

Usluga: noćenje.

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija i apartmana  (nisko prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, smeštajni objekat  zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK