Vila Spič

Opis i lokacija: Smeštajni objekat  Spič   nalazi se  u najlepšem delu Sutomora, na samoj obali mora .

Udaljenost od mora i plaže:  preko puta  gradske plaže.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u standardnim sobama  (struktura:  francuski ležaj ili  odvojenim krevetima), predviđeni su za smeštaj  2 do 4 odrasle osobe, opremljeni sa TWC-om, TV-om , mini  friziderom, klimom i Wi-Fi(besplatno), terasom ili balkonom..

Wi -Fi: Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova

Usluga: noćenje ili mogućnost doplate za noćenje sa doručkom/doručak-meni/, mogućnost doplate za polupansio / doručak I večera men/. Obroci se služe u sopstvenom restoranu.

Smeštaj se vrši po principu “run of the house” tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice i određuje na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, Smeštajni objekat zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK