Vila Svarog

Opis i lokacija: Otvoreni 2019. godine, moderan objekat  Svarog nalazi se preko puta  hotela Splendid.  Udaljen  na oko 2 km od Budve. U svom sastavu ima  recepciju, otvorenu terasu sa pogledom na more, lift.

Udaljnost od mora i plaže:  udaljena oko 70 m od mora i od plaže.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: U sklopu objekta nalaze se različiti tipovi soba i apartmana. Superior sobe (struktura: dva odvojena kreveta), predviđene  za smeštaj do 2 odrasle osobe opremljene su   TWC-om, fenom, TV-om,  klima i Wi-Fi-(besplatno), terasom ili balkonom. Apartmani superior (struktura: francuski kreveti),  predviđeni  za smeštaj do 4 odrasle osobe, sastoje se iz trpezarije sa  mini čajnom kuhinjom sa mini  frižiderom i dve spavaće sobe odvojene vratima, opremljeni TWC-om, fenom, TV-om, klima i Wi-Fi ( besplatno), terasom ili balkonom.

Wi-FiOrganizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

Parking : Parking -besplatan za goste vile.

Usluga: noćenje.

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost soba i  apartmana  (nisko prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, smeštajni objekat zadržava menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK