Vila Tamara

Opis i lokacja: Smeštajni objekat  Tamara nalazi se u Bečićima, nasuprot hotela Tara i Mediteran, udaljeni na oko 4,5 km od Starog grada Budve. Na 1. spratu se nalazi recepcija i velika terasa za zajedničku upotrebu.

Udaljnost od mora i plaže:  udaljena oko 100 m od mora i plaže.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: U sklopu objekta nalaze se različiti tipovi soba i apartmana. Standardne sobe kategorisane sa 3* (struktura: francuski krevet), predviđene  za smeštaj do 2 odrasle osobe opremljene su  TWC-om, fenom, TV-om,  električnim čajnikom, klima i  Wi-Fi (besplatno), mini frižiderom, neke sobe su sa zajedničkom  terasom ili balkonom . Studiji kategorisani sa 3* (struktura: francuski krevet i odvojen krevet), predviđeni  za smeštaj do 3 odrasle osobe opremljene su  TWC-om, fenom, TV-om, električnim čajnikom, klima i  Wi-Fi (besplatno), mini čajnom kuhinjom za pripremu lakih obroka sa mini frižiderom, neki studiji  sa zajedničkom terasom ili balkonom. Apartmani kategorisani sa 4* (struktura: krevet na razvlačenje i francuski krevet), predviđeni  za smeštaj 2 do 4 odrasle osobe, sastoje se iz dnevne sobe sa mini čajnom  kuhinjom sa mini  frižiderom i spavaće sobe, opremljeni  TWC-om, fenom, TV-om, električnim čajnikom,  klima i  Wi-Fi (besplatno), terasom ili balkonom.

Wi-FiOrganizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

Usluga: noćenje.

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost soba, studija  i  apartmana  (nisko prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, smeštajni objekat zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK