Vila Terzic

Opis i lokacija: Smeštajni objekat Terzic nalazi se iznad hotela The Queen of Montenegro. Smešteni su u mirnom delu letovališta i idealni su za odmor svih generacija.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko 500m od plaže.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u  studijima (struktura:  francuski ležaj ili odvojena ležaja ), predviđeni su za smeštaj  2 do 3 odrasle osobe, opremljeni sa TWC-om, TV-om mini čajnom kuhinjom sa mini  friziderom, klimom i Wi-Fi(besplatno), terasom ili balkonom. Kod nekih studija kuhinja se nalazi na terasi.

Wi -Fi: Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova

Parking: Parking -besplatan za goste

Usluga: noćenje .

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija (nisko prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, Smeštajni objekat zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pogledajte CENOVNIK